Få adgang til Skolegrammatip

Indgå en skoleaftale, og grammatikøvelserne er kun et klik væk!

• Adgang via UNI-Login
  • Ingen vedligehold eller administration

Fri adgang via skolens netværk. Hjemmeadgang via UNI-Login. Automatisk opdatering og oprettelse af alle elever.

• Nye øvelser hver 14. dag
  • Forskellige sværhedsgrader

Øvelsesmaterialer strækker sig fra 5. klassetrin og videre op til ungdomsuddannelserne. Alle er tilpasset efter elevernes behov og forudsætninger.

• Pædagogisk godkendt
  • Fagligt godkendt

Materialet er baseret på Fælles Mål. Øvelsernes form og indhold er godkendt af lærere fra folkeskolen og ungdomsuddannelserne.

• Let at tildele opgaver
  • Overblik over elevernes færdigheder og udvikling

Et enkelt klik og du har tildelt opgaver til en hel klasse. Du kan samtidig se statistik for alle dine elever. Det hele er samlet et sted.

Skoleaftalen sikrer, at både lærere og elever har nem og ubegrænset adgang både på skolen og hjemme.

Ring til en af vores skolekonsulenter på tlf. +45 6612 6000 eller send en e-mail til business@grammatip.com

Log også på med:

(Glemt kode?)